Haber

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı: Altılı Masa Dağıtıldı

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı’nın kurduğu Altı Partili Masa’nın dağıtıldığını belirterek, “Büyük bir tecrübeyle ülkeyi yönetecektiniz? Bugün siz varsınız.” birbirlerinin posterlerini yırtıyorlar. İşte yerel seçime giderken tarzları ve tarzları.” Bu onların samimiyetidir.” dedi.

Bergama Belediyesi Ilıca Sosyal Tesisleri’nde partililerle bir araya gelen İnan, AK Parti’de her türlü makam ve mevkinin millete hizmetin aracı olduğunu belirtti.

Yerel seçimlerde millete sadık olanın kazanacağını belirten İnan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin dört bir yanında yerel seçim kampanyası başlattıklarını, belediye yönetiminin AK Parti’nin işi olduğunu söyledi.

“Bugün birbirinizin posterlerini yırtıyorsunuz”

Altılı Parti’nin kapatıldığını belirten İnan, şunları söyledi:

“Neredeyse 8 ay geçti. Bugün o masadaki partiler, yönettikleri şehirlerde birbirlerinin posterlerinin asılmasına izin vermiyorlar. 8 ay önce birlikte oldukları kişilerin posterlerinin de İstanbul’da sergilenmesine izin vermiyorlar. Ankara’da, İzmir’de sergilenmesine izin vermiyorlar. Birliğinize ne oldu? Büyük bir tecrübeyle ülkeyi yönetmeniz gerekiyordu. “Bugün birbirinizin posterlerini yırtıyorsunuz. Yerel seçimlere giderken onların tarzı ve samimiyeti budur. Ülke yönetimini bu şekilde basitleştirenlerin yerel seçimlerde vatandaşa söyleyecek hiçbir şeyi yoktur.”

İnan, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın Karşıyaka ekonomisini yönetemediğini savunarak, “Belediye çalışanlarının maaşlarını uzun süre ödeyemeyen bir ismi büyükşehir belediye başkanı ilan ettiler. Aday, çok başarılı olduğu için mi, yoksa belediyecilik yapabilecek kapasiteye sahip olduğu için mi?” Hayır. Özgür Özel’e destek verdiği için.” dedi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hamza Dağ’ın, İzmir’in Türkiye’nin en pahalı suyunu kullandığını ve seçilmesi halinde su faturalarının yüzde 50 daha ucuz olacağını açıkladığını hatırlatan İnan, şöyle devam etti:

“Cemil Tugay diyor ki, ‘Ülkedeki enflasyonu düşürürsünüz, biz bedava su veririz.’ Enflasyon sadece İzmir’de mi? Konya’da, Ordu’da, Trabzon’da, Şanlıurfa’da, Antep’te, Afyon’da enflasyon yok mu? İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak 25 yıldır bu şehre en pahalı suyu sağlıyorsunuz. O yüzden yapacak bir şeyiniz yok. Belediyecilikle ilgilenin.”

Tugay’ın “görevi Tunç Soyer’den devraldı” yönündeki açıklamalarını da eleştiren İnan, seçimi atladığını, İzmir halkının iradesini ve demokrasi kültürünü hafife aldığını söyledi.

AK Parti Bergama Belediye Başkanı adayı Sadık Doğruer de seçimlerde hemşerilerine güvendiğini ve Bergama’yı onlarla birlikte yöneteceklerini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu